Wednesday, July 28, 2010

Total Dizajn Agencija

Total Dizajn

Total, Totalno, u Totalu. Pa jos dizajn. Deluje kao moćna fraza, a i jeste. Nešto što je totalno je sveobuhvatno, potpuno, zaokruženo.

Britanski dizajner i inženjer Stjuart Pug je definisao Total Dizajn kao “Sistematska aktivnost koja je neophodna, od identifikacije potreba tržišta i korisnika do prodaje uspešnog produkta koji će zadovoljiti tu potrebu - aktivnost koja obuhvata produkt, proces, ljude i organizaciju.” i ova definicija je i glavna filozofija agencije Total Dizajn.

Mi vam pružamo kompletnu uslugu, sve na jednom mestu, od marketinga, preko dizajna do SEO optimizacije za vaš websajt. Naši stručnjaci pokrivaju sva polja u domenu internet marketinga, a i šire.

SEO Srbija

SEO je bitna grana internet marketinga, a SEO Srbija je jedan od nosećih ogranaka Total Dizajn agencije. SEO je mnogo toga - postupci, alatke, ekspertiza, sve ono što mi učinimo da bi lansirali vaš websajta u vrh rezultata internet pretraga.

SEO je naš posao i naša strast. Svaki novi klijent je novi izazov kome treba prići individualno i sa svih strana a to je nešto u čemu smo najbolji.

Optimizacija sajta

No comments:

Post a Comment